Når I som forældre vælger at takke ja til en plads i Nr. Lyndelse Børnehave og vuggestue, siger I også ja til at blive en del af et større fællesskab. En af vores kerneværdier i vores værdigrundlag er fællesskaber. Herunder at samarbejde og at hjælpe hinanden. Dette gælder alle store som små.

Vi voksne, både jer forældre og os personale er rollemodeller for børnene når de skal lære om omsorg, hjælpsomhed og at deltage i fællesskaber. Når børnene ser os indgå i dialog sammen, eller når I som familie har mulighed for at hjælpe til med enkelte opgaver, vil børnene føle sig trygge ved institutionen, da I som forældre tager aktiv del i børnenes hverdag.

Vores forventninger til jer som familie:

  • Ved indkøring: at I afsætter 2-3 dage hvor I er med barnet i institutionen og derefter afsætter den efterfølgende uge, hvor I kan hente tidligt, da barnet i starten vil blive hurtigt træt og have brug for at komme hjem og få ro ved middagstid.
  • At I deltager i vores arrangementer i løbet af året.
  • At I årligt bidrager til græsslåning 1 – 2 gange i perioden forår – efterår.
  • Samarbejder med personalet omkring barnets trivsel og udvikling. Der kan også være tiltag der skal gøres hjemme, hvis barnet har brug for ekstra omsorg/hjælp i en periode.
  • At I bakker op om institutionens beslutninger med fokus på at styrke det store fællesskab.